Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde product(en)? Dan vinden wij dat erg jammer en kan je deze retourneren. Ook producten uit onze sale mag je retourneren.

 

Retourprocedure

Je hebt het recht je order tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren door een mail te sturen naar info@madeirajewellery.nl en aan te geven dat je je order of producten hieruit wilt retourneren met vermelding van je ordernummer.

Stuur je je gehele order retour? Dan krijg je het volledige orderbedrag. 
Stuur je een gedeelte van je order retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan  €30,- dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale order bedrag na retourneren onder de €30,- belanden, brengen we als nog de verzendkosten van je order in rekening.

 

De kosten voor het retour sturen van je huis naar Madeira zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

De kosten voor verzenden met track & trace zijn:
€4,35 voor een brievenbuspakket
€7,25 voor een gewoon pakket

Je kan het pakket ook zelf afgeven in Monster. Als dit het geval daarvan is, dan dit graag vermelden in de mail.

 

Na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag  binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Niet identificeerbare  retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) kunnen niet behandeld worden. 

 

Artikel ruilen

Indien je een artikel wenst om te ruilen, volg dan de retour procedure, stuur het te ruilen artikel naar ons op en bestel het gewenste artikel via de normale bestelprocedure op onze website. Je rekent ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het artikel dat retour kwam, storten wij direct na ontvangst terug op je bankrekening. Je kunt ook contact opnemen per mail via info@madeirajewellery.nl, zodat we kunnen nakijken of het gewenste artikel op voorraad is en we het al voor je kunnen reserveren.